top of page
ontwerp Paper

Over 

P-A

ssist

Complexe sociale wetgeving vertalen naar praktische werkwijze

daar gaan wij voor.

Wat we doen

Boeken Op Plank

Sociale wetgeving is continu in beweging en er zijn regelmatig veranderingen op het gebied van de loonadministratie. Onze kennis en ervaring maken dat wij ondernemers kunnen helpen in deze complexe materie. Ze krijgen een ervaren, uniek aanspreekpunt dat ondersteuning kan geven. Dat kan gaan van het opmaken van specifieke documenten tot de verwerking van de volledige loonadministratie. Communicatie met werknemers of overheidsdiensten kan u aan ons overlaten, of het nu gaat om het afhandelen van formaliteiten of het onderhandelen in een probleemsituatie.

 

P-assist is sociale dienstverlener. Dit betekent dat u ons toegang kan geven tot de beveiligde onlinediensten van de sociale zekerheid om een aantal verplichtingen in uw naam te vervullen. Wij zijn de tussenpersoon die u kan helpen met uw sociale administratie.

Onze visie

PAYROLL

Maandelijkse loonverwerking en aangiftes voor werknemers en bedrijfsleiders

LOONADMINISTRATIE

Dimona meldingen

Opstellen van sociale documenten

Policies, Arbeidsreglementen

...

JURIDISCH ADVIES

Loonoptimalisaties

Overname sociaal passief

Doelgroepverminderingen

...

Consulting

Inhouse HR consulting

Team
Pascale HENDRICKX
bestuurder

pascale@p-assist.be 

Tel: +32468 210122

Wie we zijn

Pascale was 26 jaar werkzaam in de loonadministratie bij een sociaal secretariaat. Ze is daar begonnen als dossierbeheerder en heeft de opportuniteit gekregen om haar competenties als leidinggevende te ontwikkelen. Het werd duidelijk dat ze graag met boekhouders en ondernemers samenwerkt. Vandaar dat ze haar eigen bedrijf gestart is als P-assist; uw Persoonlijke, Proactieve, Payroll assistent.

Charlien is vanaf 2015 bij P-assist aan het werk. Ondertussen behaalde ze een master in de Rechten (2019) en sindsdien gaat ze hoofdzakelijk als consultant bij ondernemingen ter plaatse. Door de nood aan bijstand in het Nederlandse sociaal recht bij één van onze klanten, behaalde ze in 2020-2021 de titel van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Voortaan kunnen we ook klanten bijstaan die werknemers in Nederland tewerkstellen.

Charlien KAERS
jurist

charlien@p-assist.be 

Tel: +32499 275881

Wil u meer informatie? 
bottom of page