top of page
ontwerp Paper
logo-P-assist_LR_rgb.png

Over 
P-A

ssist

Complexe sociale wetgeving vertalen naar praktische werkwijze

daar gaan wij voor.

Wat we doen

Boeken Op Plank

Sociale wetgeving is continu in beweging en er zijn regelmatig veranderingen op het gebied van de loonadministratie. Onze kennis en ervaring maken dat wij ondernemers kunnen helpen in deze complexe materie. Ze krijgen een ervaren, uniek aanspreekpunt dat ondersteuning kan geven. Dat kan gaan van het opmaken van specifieke documenten tot de verwerking van de volledige loonadministratie. Communicatie met werknemers of overheidsdiensten kan u aan ons overlaten, of het nu gaat om het afhandelen van formaliteiten of het onderhandelen in een probleemsituatie.

 

P-assist is sociale dienstverlener. Dit betekent dat u ons toegang kan geven tot de beveiligde onlinediensten van de sociale zekerheid om een aantal verplichtingen in uw naam te vervullen. Wij zijn de tussenpersoon die u kan helpen met uw sociale administratie.

Onze visie

PAYROLL

Maandelijkse loonverwerking en aangiftes voor werknemers en bedrijfsleiders

LOONADMINISTRATIE

Dimona meldingen

Opstellen van sociale documenten

Policies, Arbeidsreglementen

...

JURIDISCH ADVIES

Loonoptimalisaties

Overname sociaal passief

Doelgroepverminderingen

...

Consulting

Inhouse HR consulting

Team

Wie we zijn

1S4A0232_edited.png
Pascale HENDRICKX
bestuurder

Charlien is vanaf 2015 bij P-assist aan het werk en behaalde ondertussen een master in de Rechten. Sindsdien gaat ze hoofdzakelijk als consultant bij ondernemingen ter plaatse. Door de nood aan bijstand in het Nederlandse sociaal recht bij één van onze klanten, behaalde ze in 2021 de titel van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Voortaan kunnen we ook klanten bijstaan die werknemers in Nederland tewerkstellen.

1S4A0323_edited.png
Nikolas LOOS
consultant

Pascale was 26 jaar werkzaam in de loonadministratie bij een sociaal secretariaat. Ze is daar begonnen als dossierbeheerder en heeft de opportuniteit gekregen om haar competenties als leidinggevende te ontwikkelen. Het werd duidelijk dat ze graag met boekhouders en ondernemers samenwerkt. Vandaar dat ze haar eigen bedrijf gestart is als P-assist; uw Persoonlijke, Proactieve, Payroll assistent.

Charlien KAERS
jurist
1S4A0325_edited.png

Nikolas versterkt sinds 2023 ons team. Tijdens de ervaring die hij opdeed in fleetfuncties binnen de autosector, werd duidelijk dat hij zijn voldoening haalt uit het adviseren van ondernemers om zo samen een meerwaarde voor hun bedrijf te bekomen. De interesse in persoonlijke bijstand, mensen en oog voor detail in administratie, deden hem besluiten een switch naar HR te maken, waarbij zijn opgedane kennis een troef blijft binnen het snel veranderend wetgevend kader in autofiscaliteit.

Wil u meer informatie? 
bottom of page