ontwerp Paper

Over 

P-A

ssist

Complexe sociale wetgeving vertalen naar praktische werkwijze, 

daar gaan wij voor.

Boeken Op Plank

Sociale wetgeving is continu in beweging en er zijn regelmatig veranderingen op het gebied van de loonadministratie. Onze kennis en ervaring maken dat wij ondernemers kunnen helpen in deze complexe materie. Ze krijgen een ervaren, uniek aanspreekpunt dat ondersteuning kan geven. Dat kan gaan van het opmaken van specifieke documenten tot de verwerking van de volledige loonadministratie. Communicatie met werknemers of overheidsdiensten kan u aan ons overlaten, of het nu gaat om het afhandelen van formaliteiten of het onderhandelen in een probleemsituatie.

 

P-assist is sociale dienstverlener. Dit betekent dat u ons toegang kan geven tot de beveiligde onlinediensten van de sociale zekerheid om een aantal verplichtingen in uw naam te vervullen. Wij zijn de tussenpersoon die u kan helpen met uw sociale administratie.

Wat wij doen

 
Pascale HENDRICKX
zaakvoerder

pascale@p-assist.be 

Tel: 0468 210122

Ik ben 26 jaar werkzaam geweest in de loonadministratie bij een sociaal secretariaat. Ik ben daar begonnen als dossierbeheerder en heb de opportuniteit gekregen om mijn competenties als leidinggevende te ontwikkelen. Het werd duidelijk dat ik graag met boekhouders en ondernemers samenwerk. Vandaar dat ik mijn eigen bedrijf gestart ben als P-assist;

uw Persoonlijke, Proactieve, Payroll assistent.

Wil u meer informatie? 
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 P-Assist BV

Gust Hensstraat 9, 2300 Turnhout. ON-nr 0468 21 01 22. BTW-nr BE 0538.613.482.