top of page

Tool ‘Mijn vakantierekening’ arbeiders

Arbeiders hebben recht op vakantiegeld ten laste van een vakantiefonds. Op de beveiligde toepassing’ Mijn vakantierekening’ van de sociale zekerheid kunnen arbeiders inloggen om gegevens over hun vakantie te raadplegen. Zo worden er onder andere het aantal vakantiedagen waarop de arbeider recht heeft vermeld of kan er het bedrag van het vakantiegeld dat de arbeider kan ontvangen worden geraadpleegd. Arbeiders kunnen hier ook bepaalde documenten downloaden m.b.t. hun vakantierechten (bv. attest vakantieduur). Aangezien deze toepassing persoonlijke gegevens behandelt, is de toepassing beveiligd. Om in te loggen heeft de arbeider zijn elektronische identiteitskaart en kaartlezer nodig.

Voor technische problemen bij het inloggen kan contact opgenomen worden met het Contactcenter van de sociale zekerheid.

© Rijksdienst voor jaarlijkse vakantie

Uitgelichte Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken Via Tags
Volg Ons
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page