top of page

Vrijstelling BV werken in onroerende staat

Sinds recent kunnen werkgevers die actief zijn in sectoren waarin ‘werken in onroerende staat’ worden verricht, genieten van een vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing. De werknemer dient in de betrokken maand voor ten minste 1/3 van zijn arbeidstijd aan volgende voorwaarden te voldoen:

  • de werken worden uitgevoerd op locatie,

  • waarbij de werknemers steeds in ploeg (minstens 2 personen) werken

  • en waarbij het uurloon van alle werknemers in dezelfde ploeg aan het wettelijk minimum voldoet.

Als uw onderneming voldoet aan deze voorwaarden, gelieve ons aan te geven welke werknemers hieraan voldoen en wat de ploegen zijn waarin deze werken. Dan doen wij het nodige om de vrijstelling toe te passen.


Uitgelichte Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken Via Tags
Volg Ons
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page