top of page

GDPR


De GDPR-wetgeving handelt over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens en brengt zo heel wat verplichtingen met zich mee voor ondernemingen. Onze diensten helpen u waar mogelijk bij de verplichtingen ten aanzien van uw personeel. Daarom is P-assist bezig met het opmaken van bijlages aan het arbeidsreglement. Hierin worden de principes uit de GDPR hernomen en afdwingbaar gemaakt in de relatie werkgever-werknemer.
Daarnaast worden ook verwerkersovereenkomsten opgemaakt die de relatie tussen P-assist en uw onderneming regelt. Gezien de omvang van de toepassing van deze wetgeving zijn nog niet alle documenten opgemaakt en aangepast. U kan steeds naar de betreffende documenten informeren bij onze diensten.

Uitgelichte Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken Via Tags
Volg Ons
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page